Welkom op de pagina van de Bevers van Scouting Oirschot. Wij zijn een gemengde groep jongens en meisjes  van 5 tot 7 jaar. Wij draaien elke zaterdag ochtend groep. Op de pagina’s die komen na deze staat verder uitgelegd wat de Bevers zoal beleven in één Scoutingjaar. Misschien wel teveel om op te noemen, maar we proberen het toch !!! Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder.

Wie zijn wij?

De bevers zijn allemaal jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot 7 jaar oud. Wij komen iedere week bij elkaar (m.u.v. de schoolvakanties) om een leuke tijd te beleven. De groep staat onder begeleiding van 4 leiding. Wat doen we op zaterdagochtend ? Iedere zaterdag proberen we een uitdagend progamma te draaien. Wij doen spelletjes in het bos of op ons scoutingterrein.  Daarnaast leren we de bevers op spelenderwijs een aantal scoutingtechnieken. oefenen met pionieren, koken en tochten lopen. Naast deze zaterdag gaan we ook ieder jaar op kamp. Hier over later meer op de volgende pagina. Doen de bevers nog meer? Natuurlijk!!! We helpen ieder jaar met collecteren voor Jantje Beton, hebben in het najaar installatieweekend (dan worden de nieuwe bevers geïnstalleerd) en het jaarlijks uitstapje. Ook worden er nog activiteiten vanuit Scouting Nederland georganiseerd waar we aan mee doen. 

Wie is de leiding?

De bevers staan onder leiding van een groep van 4 vrijwilligers met jaren Scouting ervaring. Wilt u contact met één van ons? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Om in contact te komen met de leiding kunt u mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Agenda

Wie draaien iedere week op zaterdag m.u.v. alle schoolvakanties. Mocht u als ouder vragen hebben over activiteiten en/of de agenda kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto’s en verhalen

Voor foto’s en verhalen verwijzen wij u door naar onze Facebook pagina. Hier houden we het hele seizoen updates bij over wat we allemaal beleven. Vind ons op bevers scouting oirschot

Zomerkamp

Ieder jaar gaan we op kamp in de omgeving van Oirschot. Wij kamperen in een blokhut van een andere scoutinggroep. Ons kamp bestaat uit een weekend van 2 nachten. Elk jaar werken we met een thema waaruit ook de activiteiten ontstaan. Om de ouders bij het kamp te betrekken houden we elk jaar een ouder/knutselavond. De ouders krijgen dan te horen waar we naar toe gaan, wat we gaan doen en sluiten de avond af met het voorbereiden van het thema.