Gildedag

Plaatjes actie Jumbo

Opendag blokhut

Jantje Beton collecte 2021

De Jantje Beton collecte van 2021 gaat door, maar dit jaar net even anders. Door de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus hebben we helaas op het laatste moment moeten besluiten om NIET langs de deuren te gaan in Oirschot.

De collecte vindt daarom digitaal plaats van 8 t/m 13 maart 2021. Onze leden komen in deze periode dus niet bij u aan de deur, maar u kunt via onderstaande link Jantje Beton en ook ons met een online donatie steunen. Want ook van de digitale collectebus gaat 50% naar de vereniging die collecteert.

Klik hier om direct te doneren.

Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u contact opnemen met onze penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.