Verhuur

De huurprijs voor de blokhut bedraagt €1300 per week (van zaterdag tot zaterdag; prijs 2016). Boven de 40 personen komt er een toeslag van €2 per persoon per nacht bij. Hiernaast vragen we een borgsom van €300. Indien van toepassing komen er nog kosten voor afvoeren afval (€70 per week) en toeristenbelasting bij (€1,47 per persoon per nacht (prijs 2016); Scouting- en Jong Nederland-groepen zijn hiervan uitgezonderd). Prijzen voor kortere periodes buiten de zomervakantie kan onze verhuurcoördinator verstrekken.

Pas als we de borgsom op onze rekening hebben ontvangen, is een reservering definitief!

Ons rekeningnummer is NL31 RABO 0138 8951 55, ten name van Scouting St. Odulphus te Oirschot.

Algemene voorwaarden

Stoken van vuur

Het stoken van houtvuur is toegestaan onder bepaalde voorwaarden. Deze voorwaarden zijn hier te downloaden.

Voorwaarden stoken

Huurovereenkomst

Een concept-huurovereenkomst is hier te dowloaden.

Huurovereenkomst